Den suveräna folkmusikorkestern för (mest) rysk musik.

Spelningar

 

På gång:

24 augusti: Intern spelning i Stockholm.

7 september: Grillby. Privat tillställning.

21 september: Spannarboda.

66221218_10214620275923893_8549910436013670400_n

EXTRAKONSERT:

spannarboda1

Avklarat:

17 augusti: I Lyran i Storvik gjorde vi en konsert med två avdelningar. Arrangör var Bro Manskör som fick hjälpa orkesterns herrar att framföra den georgiska sången Vinrankan. Även orkesterns damer sjöng på egen hand en georgisk sång, detta var ett uruppförande.

3 augusti: I en väldigt spännande konsertlokal hade vi i Strömsbergs Bruk äran att vara med och inviga Vallonveckan.

29 juni: I Sammilsdalskyrkan, Leksand, gav vi en konsert. Ute var det fint sommarväder så inne i kyrkan blev det varmt och mysigt. Konserten var fantastisk och vi hade nöjet att tillsammans med Siljansbygdens Balalaikor framföra ”Månen lyser”. Medverkade gjorde även en av orkesterns grundare Thomas.

15 juni: Ett litet gäng från orkestern kunde vara med och fira en av orkesterns grundare Embrik när han hade födelsedagsfest. Självklart blev det både musik och sång.

18 maj: För fjärde gången fick vi blev delaktiga i Malmköpings Wärdshus ryska afton.  Vi hade lika kul som vanligt och hoppas publiken också hade kul. Tack till Thomas och Fred som hade sina egna nummer och stort tack till all personal på Wärdshuset som låter oss få komma tillbaks till detta årliga evenemang.

13 april: I en fullsatt Allhelgonakyrka i Stockholm hade vi en väldigt rolig lördagkväll med en 1,5 timmes konsert där även Fred Lane och Karin Biribakken medverkade som gäster.

10 februari: På Stallet i Stockholm hade vi 2 stycken jubileumskonserter. I publiken hade vi en del gamla medlemmar och de, tillsammans med övrig publik såklart, gjorde att det blev 2 oförglömliga konserter. Orkesterns grundare Embrik Underdal och Thomas Lundkvist samt Karin Biribakken gästade och hade uppskattade framträdanden.

13 januari: Sedvanlig inledning på ett spelår hos Ny Gemenskap.

Avklarat 2018:

20 december: Vi spelade under en begravningsceremoni i Stockholm.

24 oktober: Vi spelade på en intern tillställning i LO-borgen i Stockholm.

5 augusti: Vi hade äran att få avsluta årets Hyttdrevafestival. Det var en härlig sommardag i en fantastisk miljö och vi spelade och sjöng i 1,5 timme. Även en av orkesterns grundare Thomas var med på ett hörn.

17 juni: Vårens sista konsert blev en fantastisk sådan. Vi var i Orangeriet i Skebobruk och spelade två set i deras ljusa och fina konsertlokal. Då den glada publiken gav oss stående ovationer efter konserten törs vi gissa att den uppskattades.

5 maj: För tredje året i rad var vi i Malmköpings Wärdshus under dess ryska afton. Som vanligt en rolig kväll där efterrätten på middagen var en konsert med oss. Därefter mingel i baren med lite underhållning.

14 april: Än en gång gav vi en konsert i Söderhöjdskyrkan i Stockholm. Vår nya hemma-arena? 2 ur-uppföranden denna gång i en väldigt trevlig konsert i vårkvällen.

14 januari: Spelåret inleddes precis som vanligt med en konsert hos Ny Gemenskap i Stockholm. Vi passade på att för första gången framföra ”Natt i Moskva” med svensk text och fick lite allsång.

Annonser