Den suveräna folkmusikorkestern för (mest) rysk musik.

Spelningar

 

På gång:

29 juni: Leksands spelmansstämma. I samband med stämman ger vi en konsert i Sammidalskyrkan kl 15. För mer information och biljettköp kan du använda denna länk:

Södra Bergens Balalaikor – jubileumskonsert!

3 augusti: Strömsbergs Bruk. Mer information kommer.

17 augusti: Storvik. Mer information kommer.

24 augusti: Intern spelning i Stockholm.

7 september: Grillby. Privat tillställning.

21 september: Spannarboda. Mer information kommer.

Avklarat:

18 maj: För fjärde gången fick vi blev delaktiga i Malmköpings Wärdshus ryska afton.  Vi hade lika kul som vanligt och hoppas publiken också hade kul. Tack till Thomas och Fred som hade sina egna nummer och stort tack till all personal på Wärdshuset som låter oss få komma tillbaks till detta årliga evenemang.

13 april: I en fullsatt Allhelgonakyrka i Stockholm hade vi en väldigt rolig lördagkväll med en 1,5 timmes konsert där även Fred Lane och Karin Biribakken medverkade som gäster.

10 februari: På Stallet i Stockholm hade vi 2 stycken jubileumskonserter. I publiken hade vi en del gamla medlemmar och de, tillsammans med övrig publik såklart, gjorde att det blev 2 oförglömliga konserter. Orkesterns grundare Embrik Underdal och Thomas Lundkvist samt Karin Biribakken gästade och hade uppskattade framträdanden.

13 januari: Sedvanlig inledning på ett spelår hos Ny Gemenskap.

Avklarat 2018:

20 december: Vi spelade under en begravningsceremoni i Stockholm.

24 oktober: Vi spelade på en intern tillställning i LO-borgen i Stockholm.

5 augusti: Vi hade äran att få avsluta årets Hyttdrevafestival. Det var en härlig sommardag i en fantastisk miljö och vi spelade och sjöng i 1,5 timme. Även en av orkesterns grundare Thomas var med på ett hörn.

17 juni: Vårens sista konsert blev en fantastisk sådan. Vi var i Orangeriet i Skebobruk och spelade två set i deras ljusa och fina konsertlokal. Då den glada publiken gav oss stående ovationer efter konserten törs vi gissa att den uppskattades.

5 maj: För tredje året i rad var vi i Malmköpings Wärdshus under dess ryska afton. Som vanligt en rolig kväll där efterrätten på middagen var en konsert med oss. Därefter mingel i baren med lite underhållning.

14 april: Än en gång gav vi en konsert i Söderhöjdskyrkan i Stockholm. Vår nya hemma-arena? 2 ur-uppföranden denna gång i en väldigt trevlig konsert i vårkvällen.

14 januari: Spelåret inleddes precis som vanligt med en konsert hos Ny Gemenskap i Stockholm. Vi passade på att för första gången framföra ”Natt i Moskva” med svensk text och fick lite allsång.

Annonser