Den suveräna folkmusikorkestern för (mest) rysk musik.

Spelningar

På gång:

14 april: Söderhöjdskyrkan i Stockholm. Vi upprepar förra årets succéspelning på hemmaplan. Biljetter kostar 150 kronor (80 kronor för barn under 15 år). Biljetterna fixas genom swishbetalning till 0706766309, uppge namn och antal biljetter så kommer bekräftelse på sms.

5 maj: Malmköpings Wärdshus. Det blir tredje året vi nu engageras för underhållningen på värdshusets ryska afton. Det är en populär tilldragelse med middag och musik så var tidiga med biljettbokningen. Den görs till malmkoping.wardshus@gmail.com Dit kan ni också ställa frågor om priser o dyl.

17 juni: Orangeriet Skebobruk. Mer information kommer.

4 augusti: Hyttdreva. Mer information kommer, tills dess kan du titta lite på denna länk.

Avklarat:

14 januari: Spelåret inleddes precis som vanligt med en konsert hos Ny Gemenskap i Stockholm. Vi passade på att för första gången framföra ”Natt i Moskva” med svensk text och fick lite allsång.

Avklarat 2017:

11 november: Ibland är det inte lätt att hålla beställd konsert-tid på 2 x 30 minuter. I Aspnäskyrkan, Järfälla, blev det 50 + 40 minuter eftersom vi hade så väldigt roligt.

29 oktober: Hos vår granne Katarina Kyrka gjorde vi en söndagskonsert. Välfyllt, genomtrevligt och med makalös efterklang.

30 augusti: Vi gjorde två kortare spelningar i Kriminalvårdsanstalten Hall. Uppskattat av såväl interner som personalen. Med oss hem fick vi varsin skål som internerna gör själva i keramikverkstaden.

19 augusti: För fjärde gången hade vi en sommarkonsert i Tobo. Denna gång utomhus vid Folkets Hus. Regnet upphörde, solen tittade fram och det blev en trevlig konsert. Vi hade äran att ha med Åsa och Erik Hogmark som vi fick ackompanjera i tre nyckelharpsmelodier. Vi hade ett uruppförande av Evert Taubes ”Vals på Mysingen” dår vår impressario Fred Lane skötte sången.

22 april: Succén från förra året upprepades. Ett fullsatt Malmköpings Wärdshus hade förplägat sig med god mat  innan konserten som blev väldigt rolig. Vi hoppas att detta kan bli en tradition med en vårkonsert varje år!

21 april: Föreningen Nya Rågsveds Folkets Hus firade 10 år och hade fest för inbjudna gäster. Vi var en del i den musikaliska underhållningen och det var ett uppskattat inslag.

22 mars: Ett litet gäng från orkestern underhöll under en middag hos Odd Fellows.

11 mars: Äntligen på hemmaplan igen! I Söderhöjdskyrkan på Söder i Stockholm fick den fullsatta salongen uppleva 3 ur-uppföranden tillsammans med gamla godingar. Vår nestor Embrik Underdal satt i publiken och klämde i med välklingande sång i inledningen. En fantastisk konsert!

15 januari: Nu har vi synkroniserat vår historik och är överens om detta var 48:e gången vi spelade hos Föreningen Ny Gemenskap. Vi inleder ju vårt spelår varje år med en spelning hos dem, och det är alltid lika roligt.

Annonser